Reguli

Regulamentul forumului

Reguli

Mesajde FIF2002 » Dum Iun 12, 2011 10:28

Reguli care trebuie citite și respectate:

1. Înregistrarea pe forum cu nickuri obscene sau jignitoare precum și cu date personale false duce la desființarea contului pe acest forum.

2. Înainte de a deschide un nou topic, căutaţi cel mai potrivit forum şi topic pentru mesajele voastre, citiţi descrierea forumului înainte de a scrie mesaj, verificaţi dacă acel subiect nu se discută în alt loc.

3. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
> Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii
> Spam-ul nu este tolerat sub nicio formă
> Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva!
> Nu umpleţi forumurile cu acelaşi mesaj, aştepaţi cel puţin o zi să vi se raspundă dacă aţi cerut suport.
> Utilizarea limbii române și exprimarea corectă în cadrul forumului este o condiție de bază pentru a fi membru al acestui forum;
> Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalţi utilizatori: nu porniţi discuţii incendiare sau în contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri, fiind complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
> Forumul claudia09avon.eu este destinat audienţei generale. Mesajele pornografice sau conţinând orice alt text, imagine, link, etc. abuziv, obscen, vulgar, nu sunt tolerate.
> Membrii sunt rugaţi să respecte copyright-ul celorlalţi utilizatori, site-uri, media etc. Nu se vor afişa link-uri sau cere informaţii de warez, crack-uri, etc.
> Descrierea unui link trebuie să fie în concordanţă cu ce există pe site-ul respectiv, link-ul nu trebuie să fie referral.
> Nu includeţi imagini de pe alte servere, este suficient să puneţi un link către acele imagini.
> Reclama nu este acceptată.

4. Imaginile personale (avatarurile):
> Nu trebuie să depăşească dimensiunea de 100x100 pixeli.
> Nu folosiţi animatii gif pentru avataruri.

5. Semnătura:
> Trebuie să aibă o dimensiune rezonabilă, maxim 300 de caractere.

6. Nu uitaţi:

"Întotdeauna administratorii și moderatorii acestui forum vor încerca să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil; este imposibil să parcurga fiecare mesaj în parte. Din acest motiv trebuie să știți că toate mesajele exprima punctul de vedere și opiniile autorilor și nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (excepție făcând mesajele scrise chiar de către ei) și de aceea ei nu pot fi făcuți responsabili.

Trebuie să fiți de acord să nu publicați mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, amenințător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicați astfel de materiale puteți fi imediat și pentru totdeauna îndepartat din forum (și firma care vă oferă accesul la Internet va fi anunțată). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiți de acord că webmaster-ul, administratorul și moderatorii acestui forum au dreptul de a șterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie să fiți de acord că orice informație introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informatii nu vor fi arătate unei terțe persoane fără consimțământul webmaster-ului, administratorului și moderatorilor care nu pot fi făcuți responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

Acest forum utilizează fișierele tip cookie pentru a stoca informațiile pe calculatorul dumneavoastră. Aceste fișiere cookie nu conțin informații despre alte aplicații ci ele sunt folosite doar pentru ușurarea navigării pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator și pentru parola (precum și pentru trimiterea unei noi parole dacă ați uitat-o pe cea curentă)."
Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine!
- Octavian Paler.
Imagine
Avatar utilizator
FIF2002
Administrator
Administrator
 
Mesaje: 59
Membru din: Sâm Iun 11, 2011 02:53
Localitate: Brasov

Înapoi la Regulament

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron